MUULOX

Furnizorul principal B2B pentru Retail & HoReCa

Manual si ghid scurt de utilizare casa de marcat Tremol M20

Soft de gestiune vanzare + E-factura

Vinde cu o singura apasare! Automatizeaza-ti afacerea cu ForIT Forms
GHID SCURT DE UTILIZARE A CASEI DE MARCAT TREMOL M20

1. PORNIRE: Se apasa butonul ON/OF
2. INTRARE IN MOD VANZARE :Cu tasta MODE se selecteaza REG OPER _ _ _ _ _ . Se introduce parola 0 si se apasa tasta TOTAL.
Bani de schimb: DIMINEATA : suma –>RA –>TOTAL
SEARA : suma –>PO –> TOTAL
3. VANZAREA : Se introduce cantitatea urmat de tasta QTY, se introduce pretul unitar dupa care se apasa tasta PRC, codul produsului si tasta PLU si pentru finalizarea bonului se apasa tastele ST urmat de TOTAL.
NUM: cantitate QTY  pret PRC  cod PLU  TOTAL
CARD: cantitate QTY  pret PRC  cod PLU  PY


4. Pentru stergerea ecranului se foloseste tasat CL
5. Pentru corectarea unui bon se apasa tasta VD, care sterge ultimul produs de pe bon urmand tastele ST si TOTAL.
Nota: Daca un bon este finalizat cu tasta TOTAL acesta nu mai poate fii corectat!
• INTRODUCERE CIF PE BON: Inainte de a incepe procedura de vanzare apasam STL + 0 TOTAL +CIF+ (Daca este cu RO introducem intai atributul fiscal RO. Apasam tasta . pentru selectare caractere MARI sau cifre. De exemplu, pentru litera R- se apasa de 3 ori tasta 6 , iar pentru O -se apasa de 3 ori tasta 5. Apoi tastam tasta . pentru a selecta cifre, in coltul dreapta sus al ecranului apar cifre, si trecem CIF-ul firmei). TOTAL +TOTAL+TOTAL si incepem vanzarea.

6. RAPORT X (raport de verificare)
Se apasa tasta MODE se selecteaza RAPORT X _ _ _ _ _. Se introduce parola 22222 si selectam Raport zilnic X dupa care se apasa tasta TOTAL

Nota: Raportul de verificare se poate face oricand, in orice zi, in orice moment daca dorim verificarea vanzarilor efectuate.

7. RAPORT Z (raport zilinic):
Se apasa tasta MODE se selecteaza RAPORT Z _ _ _ _ _ . Se introduce parola 11111 si selectam Raport zilnic dupa care se apasa tasta TOTAL.

8. RAPORT PERIODIC (raport lunar) – HARTIE
Se apasa tasta MODE se selecteaza RAPORT X _ _ _ _ _. Se introduce parola 22222 selectam cu ajutorul sagetilor MF rap.de data si se apasa TOTAL dupa care se apasa tasta 1 pentru raport SCURT si tasta 2 pentru raport DETALIAT. Se introduce data de inceput in format ZZLLAA (ex.010118- pentru 1 ianuarie 2018) urmat de tasta TOTAL, se introduce data de sfarsit ZZLLAA (ex.310118-pentru 31 ianuarie 2018) si se apasa tasta TOTAL.

9. RAPORT PERIODIC (raport lunar ANAF) – STICK – !CARDUL DE MEMORIE TREBUIE SA FIE GOL!
Se apasa tasta MODE se selecteaza RAPORT X _ _ _ _ _. Se introduce parola 22222, apasam tasta VD, dupa care selectam Export XML. si TOTAL Selectam dispozitivul folosit si TOTAL, se selecteaza DUPA DATA si TOTAL SE INTRODUCE DATA DE INCEPUT (ex.010118-pentru 31 ianuarie 2018)  TOTAL DATA SFARSIT (ex.310118-pentru 31 ianuarie 2018) TOTAL

10.Setare ceas: Selectam PROGRAM_____ introducem parola 33333 dupa care apasam tasta -% introducem data si daca data este corecta (ex.310118-pentru 31 ianuarie 2018) si tasta TOTAL dupa care introducem ora si iarai tasta TOTAL. Daca am procedat corect casa de marcat va tiparii un bon cu data modificata. IMPORTANT!!! VERIFICAM DACA DATA SI ORA SUNT CORECTE IN CAZ CONTRAR SE SUNA LA SERVICE!!!
Iesirea in meniul principal se face prin apasarea tastei MODE de 3 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Selectați câmpurile care vor fi afișate. Alții vor fi ascunși. Trageți și plasați pentru a rearanja ordinea.
 • Imagine
 • SKU
 • Evaluare
 • Preț
 • Stoc
 • Disponibilitate
 • Adaugă in coş
 • Descriere
 • Conţinut
 • Greutate
 • Dimensiuni
 • Informații suplimentare
Faceți clic afară pentru a ascunde bara de comparație
Compară
Cos de cumpărături Închide