MUULOX

Garantia produselor vandute de MUULOX

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre MUULOX beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produse cu certificat de garantie emis de producator

Pentru o parte dintre produsele vandute de MUULOX vei primi certificat de garantie emis de producator sau distributor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei. Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/ distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre showroom-urile MUULOX sau il poti trimite in service completand formularul de returnare care se afla in : Autentificati in contul dumneavoastra: Contul meu -> Istoric comenzi –> Selectati comanda si apasati butonul „Detalii”, bifati produsul pe care vreti sa returnati dupa care apasati SOLICITA O RETURNARE. In 24 de ore veti fi contactat.. Dupa reparare, ti-l vom inapoia in showroom sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul in service. 

Daca doresti ai si posibilitatea sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national. 

Garantia produselor vandute de partenerii MUULOX

Pentru toate produsele care beneficiaza de garantie si care sunt vandute si livrate de catre partenerii MUULOX Marketplace, vei primi certificat de garantie tiparit la livrarea produsului. Certificatul poate fi emis de catre partenerul MUULOX sau de catre producatorul produsului.

Daca certificatul este emis de catre partenerul MUULOX Marketplace si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata direct de catre acesta.

Daca certificatul este emis de catre producatorul produsului si produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de catre reteaua de service autorizat a producatorului, in centrele specificate in certificat. In acest caz, trebuie sa duci produsul defectat la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Daca nu ai primit certificatul de garantie pe email / in contul tau de client sau tiparit te rugam sa ne anunti in cel mult 72 ore de la primirea produsului, completand Lasă-ne un mesaj

Extragarantie – Protejeaza-ti investitia

Ce este extragarantia?

Un serviciu care se achizitioneaza optional impreuna cu produsul sau retroactiv pe perioada de garantie, contra cost si care pe parcursul valabilitatii ofera utilizatorului urmatoarele beneficii:

 • – Remedierea defectelor de fabricatie;
 • – Transportul produsului defect de la client la unitatea de service si retur;
 • – Restituirea contravalorii produsului in cazul in care nu se poate remedia defectul, in conditiile definite de prezentul document.
La ce te ajuta extragarantia?

Acest serviciu asigura extinderea perioadei de acoperire a garantiei pentru produsele destinate uzului casnic pana la cel mult 3 ani.

Spre exemplu:
Pentru o imprimanta ce beneficiaza de garantie asigurata de producator de 2 ani, clientii pot opta sa achizitioneze oricare dintre serviciile de extindere a garantiei cu 1 sau 2 ani.

Cum functioneza extragarantia?

Serviciul poate fi achizitionat de orice fel de client, fie el persoana fizica sau juridica, indiferent de modalitatea in care a facut achizitia produsului: online, din magazine, sau prin comanda telefonica.

Cum cumpar acest serviciu?
 • – La momentul cumpararii produsului din magazinul online, adaugand serivicul in cos inainte de finalizarea comenzii si achitand contravaloarea acestuia.
 • – La momentul cumpararii produsului din magazinele MUULOX, achitand contravaloarea serviciului la casa de marcat.
 • – Ulterior cumpararii produsului indiferent de mediul de achizitie (online sau offline), achitand contravaloarea serviciului la casa de marcat a oricarui magazin fizic MUULOX.
Alte clauze:
 • – Produsul se va repara intr-un interval de pana la 15 zile calendaristice de la data predarii produsului reprezentantului unitatii de service.
 • – Produsul reparat va beneficia de perioada de garantie extinsa ramasa pana la expirarea acesteia.
 • – Daca reparatia nu se poate efectua, ca urmare a constatarii tehnicianului unitatii service, unitatea vanzatoare va restitui valoarea achitata initial de catre client pentru a achizitiona produsul (exceptand valorile eventualelor taxe de transport sau altor servicii asociate).
 • – La expedierea produsului prin curier clientul va ambala produsul in ambalajul original sau in alt ambalaj care sa transmita transportul in siguranta.
 • – Orice modificare pe certificatul de extragarantie duce la anularea documentului si pierderea extragarantiei.
 • – Extragarantia este valabila doar insotita de urmatoarele documente in original: documentul de achizitie al produsului, certificatul de garantie, documentul de achizitie al serviciului de extragarantie, certificatul de extragarantie completat
ANEXA 1 – prezentele condiții fac parte integrantă din CERTIFICATUL DE GARANȚIE EXTINSĂ
TERMENI ȘI CONDIȚII DE ACORDARE A GARANȚIEI EXTINSE:

Garanția extinsă asigură extinderea perioadei de garanție standard a produselor oferită de producători, cu unul până la patru ani în funcție de serviciul achiziționat.
Serviciul de Garanție extinsă este asigurat gratuit de către MUULOX Service Center în zilele lucrătoare. Produsul poate fi predat în orice punct de lucru din rețeaua de magazine MUULOX sau preluat direct de curier.

Durata remedierii produselor este de maxim 15 zile calendaristice, calculate din momentul predării produselor reprezentantului unității de service sau de la data notificării cu număr de înregistrare emisă de către MUULOX Service Center pentru produsele ce se rezolvă la sediul / domiciliul clientului.

În perioada acoperită de garanția extinsă transportul produselor ce se repară la sediul MUULOX Service Center este gratuit.
Produsele identificate în acest certificat pe baza denumirii comerciale, a codului și a numărului unic de serie S/N, beneficiază de garanție extinsă în termenul specificat pentru fiecare în parte, perioada calculându-se față de data expirării garanției inițiale a respectivului produs. Garanția extinsă se acordă în conformitate cu legile în vigoare la data cumpărării.

Garanția extinsă se acordă doar pentru defecțiunile de natură hardware și nu include operațiunile de curățire, întreținere sau asistență tehnică, cu excepția situațiilor
în care este precizat altfel într-un contract de service separat. Intervențiile asupra produsului, efectuate în baza garanției extinse, vor avea loc în aceleași condiții precum cele impuse de producator prin certificatul de garanție cu excepția următoarelor aspecte:

Nu constituie obiectul garanției extinse subansamblele și materialele consumabile (baterii, riboane, unități de formare a imaginii, capete de imprimare, cartușe toner sau cerneală, acumulatori etc.), precum și accesoriile incluse în setul de livrare a produselor (cabluri, încărcătoare, căști și altele asimilate). În cazul produselor cu ecran, procesul complex de fabricație a ecranelor cu cristale lichide (LCD), cu tranzistor cu pelicula subtire (TFT), poate produce imperfecțiuni ușoare, pixeli secundari sau câțiva pixeli mai luminoși sau mai întunecați. Acești pixeli nu au nici un impact asupra performanțelor produsului. Astfel, garanția extinsă nu acoperă defectele reclamate cu pixeli defecți.

Pentru copiatoare, imprimante, faxuri și multifuncționale se vor folosi numai consumabile originale furnizate de către partenerii autorizați de producătorul echipamentului și numai tipuri de hârtie recomandate pentru respectivul echipament. Garanția pentru consumabile, rolele de pe traseul hârtiei și pentru lămpi este limitată la o perioadă de 60 zile de la data vânzării. Utilizarea de consumabile reumplute, atrage după sine anularea garanției extinse pentru respectivul echipament.

Nu se oferă garanție pentru defecțiunile apărute ca urmare a manipulării defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, ventilației necorespunzătoare, greșelilor de instalare (lipsa împământării la priză, cuplarea oricărui periferic la calculator în timp ce echipamentele sunt în funcțiune) sau fluctuații ale tensiunii de alimentare, intervenții asupra produselor, indiferent de natura lor, de către personal neautorizat în scris de către producătorul respectivului echipament sau în cazul modificării seriilor din certificat. MUULOX Service Center nu va putea fi făcut răspunzător, în cazul defectării produsului, pentru pierderea informațiilor sau datelor, precum și pentru orice prejudicii ce ar putea suferi cumpărătorul în urma acestor pierderi, obligația MUULOX Service Center fiind numai de a repara sau înlocui produsul defect.

MUULOX Service Center nu este răspunzător de deblocarea echipamentelor care au fost protejate prin parole de către cumpărător. Modificările de configurare și utilizarea incorectă sau nelicențiată a produselor software exonerează MUULOX Service Center de orice răspundere.

NU beneficiază de garanție:

Produsele utlizate în condiții neadecvate (exemplu tensiune de alimentare necorespunzătoare, împământare inexistentă sau greșită, conectarea la PC fără împământare, acțiuni ale substanțelor chimice, noxe, fum, praf, umiditate, etc); utilizarea produsului în aplicații ce necesită performanțe și calități, altele decât cele oferite de clasa și scopul pentru care acest produs este destinat sau în afara specificațiilor sale tehnice; utilizarea de baterii, surse de alimentare sau accesorii, altele decât cele produse, aprobate sau recomandate de producător; produsele fără etichete sau sigiliile de garanție intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuase, cum ar fi, dar fără a se limita la următoarele: crăpături, spărturi, elemente torsionate, desprinse sau lipsă, urme de arsuri, contact cu lichide sau urme ale contactului cu lichide (de exemplu oxidarea), inclusiv păstrarea în condiții de umiditate etc;

Remedierea deficiențelor apărute în perioada de garanție extinsă se face în primul rând prin repararea produsului. Timpul de nefuncționare din cauza lipsei de conformitate apărute în perioada de garanție extinsă, se prelungește în mod corespunzător cu termenul de garanție și curge din momentul înregistrării în unitatea de service până la aducerea produsului în starea de utilizare normală și al notificării clientului în vederea ridicării sau predării efective a produsului către client.

În situația în care reparația produsului nu este posibilă, ca urmare a constatării tehnicianului unității service, unitatea vânzătoare va restitui valoarea achitată inițial de către client pentru a achiziționa produsul (exceptând valorile eventualelor taxe de transport sau altor servicii asociate). În cazul solicitării nejustificate sau vădit neconforme cu condițiile de acordare a garanției, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxa de diagnosticare și/sau costul transportului.

Obligațiile cumpărătorului:

Alimentarea de la rețeaua electrică cu împământare și în limitele de toleranță prevăzute de producător; Folosirea numai a elementelor de cablare originale ale echipamentelor; Respectarea instrucțiunilor de utilizare ale echipamentelor, conform indicațiilor tehnice date de producător, respectiv de executantul operațiilor de service; Păstrarea integrității sigiliilor producătorului, respectiv ale executantului lucrărilor de service (dacă este cazul);

Recomandam păstrarea documentației, accesoriilor și a ambalajului primite odată cu echipamentul, pe toată durata perioada extragaranției. Pentru a putea beneficia de garanția extinsă, este obligatorie prezentarea prezentului certificat de garanție extinsă însoțit de factura de achiziție (copie)/bonul fiscal al produsului.

Poate fi necesar ca produsul să fie însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat. Recomandăm ca produsul să fie predat în ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului în cazul transportului. Garanția extinsă este valabilă doar pe teritoriul României..

Selectați câmpurile care vor fi afișate. Alții vor fi ascunși. Trageți și plasați pentru a rearanja ordinea.
 • Imagine
 • SKU
 • Evaluare
 • Preț
 • Stoc
 • Disponibilitate
 • Adaugă in coş
 • Descriere
 • Conţinut
 • Greutate
 • Dimensiuni
 • Informații suplimentare
Faceți clic afară pentru a ascunde bara de comparație
Compară
Cos de cumpărături Închide